Gezinsbond Herenthout organiseert voor zowel leden als niet-leden:“Huirtuit ‘s Got Talent”  in samenwerking met ‘t Kliekske

          op zaterdag 1/2/2014 in GOC Ter Voncke                       

Deze uitnodiging richt zich tot de kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar. Maar zeker  ook tot hun trotse (groot)ouders die benieuwd zijn naar de muzikale ”talenten” van hun oogappels die samen met de  groep ’t Kliekske gaan optreden. Talent is dat letterlijk genomen?  Bijlange niet.  Zelfs al heb je geen enkele kennis of ervaring met muziek zoals ritme, notenleer en instrumenten dan nog kan je meedoen en zal je niet uit de toon vallen. Het is immers een groepsactiviteit en het belangrijkste is dat je komt om je te amuseren, plezier te maken, te genieten,…..

De  groep ’t Kliekske bestaat uit 4 muzikanten die traditionele Vlaamse volksliederen zingen terwijl ze verschillende, vaak ook eigen ontworpen muziekinstrumenten bespelen.

Tijdens die zaterdagnamiddag gaan de kinderen dan ook onder begeleiding van ’t Kliekske  hun eigen instrument bouwen. Dat  mogen ze daarna voor het podium tentoonstellen zodat éénieder hun knutselkunsten kan bewonderen. Als apotheose volgt een uniek concert want om 19u zal ‘t Kliekske optreden, begeleid door deze kinderen en hun zelfgebouwd instrument. (Groot) Ouders,familie en vrienden vormen een enthousiast publiek voor deze jonge muzikanten. Een dag om nooit te vergeten…..Bovendien mogen de kinderen hun instrument ook mee naar huis nemen.

PRAKTISCH. De kinderen komen op 1/2/14 tegen 14u naar het  GOC. Tussen 14 en +-17u bouwen ze hun instrument. Kostprijs per kind bedraagt  2,5€. Dit omvat de namiddagactiviteit inclusief  een drankje en het avondoptreden.

Bij de inschrijving krijgt elke deelnemer een lijst mee met de beschrijving van het materiaal dat ze op die zaterdagnamiddag moeten meebrengen. (per leerjaar is er een aparte lijst met dagdagelijks materiaal zoals bloempot,takken, stok, kroonkurken,schuurpapier,…)

Volwassenen die het avondoptreden willen bijwonen kunnen voorinschrijven en betalen 5€ per persoon. Kinderen tot 15 jaar die nietmee optreden betalen 2,5€ p.p. We rekenen 1€ meer aan degenen die op de avond zelf de inkom betalen. De deuren van de zaal gaan open om 18u15 zodat het optreden tijdig om 19u kan beginnen. Einde is voorzien rond 20u30. Daarna openen we opnieuw de cafetaria en kan er nagepraat worden.                                                                               

INSCHRIJVINGSSTROOK voor het optreden van ’t Kliekske in het GOC Ter Voncke op zaterdag 1/2/14

Binnen te brengen bij

- Jos en Godelieve Dom-Van Gestel, Doornboompad 68. (tel 014/513133)                                                                                   

 - Hilde Janssens, Kloosterstraat 60  (tel 014/724323)                                                                                                                                

 - Sonia Stroeckx, Nijlense steenweg 87 (tel 0496/530867)                                                                                                                                          

              TIP: SCHRIJF SNEL IN WANT ER KUNNEN SLECHTS 80 LAGERE SCHOOLKINDEREN DEELNEMEN